Potvrđeno pisanje Republike, Popović DOLIJAO na Pink! Mitrović obnovio saradnju sa Sašom, Ceca kumovala potpisivanju ugovora!

Autor:

Zabava

14.10.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdato je zvanično saopštenje ,,Granda" o prelasku takmičenja ,,Zvezde Granda" na televiziju Pink.

Potvrđeno pisanje Republike, Popović DOLIJAO na Pink! Mitrović obnovio saradnju sa Sašom, Ceca kumovala potpisivanju ugovora!

Foto: Instagram.com

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović na Instagramu zvanično je objavio da ,,Zvezde Granda" prelaze Ružičastu imperiju. Kako je već portal Republika pisao o prelasku ,,Zvezde Granda" na televiziju Pink, sada je postala zvanična informacija. 

Vlasnik Ružičaste imperije Željko Mitrović fotografisao se sa Cecom Ražnatović i ostalim članovima žirija, kao i Sašom Popovićem

 

 

- VAŽNO! Nova sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink! Iako su se u javnosti od sredine septembra mogle čuti razne informacije o nastavku Zvezda Granda, dileme više nema te će se ovo najpopularnije muzičko takmičenje vratiti na Pink televiziju a emitovanje počinje već 5. novembra.

- Ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije potpisan je danas a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David. Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona ponovo srušiti rekorde gledanosti.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović Zvezde Granda

 

- „Naša produkcija uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu, te se saradnji sa televizijom Pink kao takvom, radujem. Posle osam godina ponovo smo na ovoj televiziji, očekujem sjajnu reakciju naših gledalaca, čiji smo oduvek bili ljubimci. Piplmetri su na našoj strani oduvek“, izjavio je kreativni direktor Granda Saša Popović.

Podsetimo, Republika je prva pisala o prelasku ,,Zvezde Granda" na Pink televiziju, gde su zapravo i započeli svoje emitovanje. Naša saznanja su se obistinila, a čak su i za Republiku mnogi članovi žirija potvrdili naše reči. 

Republika je još jednom pokazala da uvek poseduje prve i najsvežnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading