Oglasio se Santareli pred finale - Srbija će trčati MARATON za svetsku titulu!

Autor:

Sport

14.10.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan ima reč pred završnicu svetskog šampionata.

Oglasio se Santareli pred finale - Srbija će trčati MARATON za svetsku titulu!

Foto: www.profimedia.rs

Danijele Santareli

Selektor ženske reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je da naše odbojkašice moraju da odigraju na prepoznatljivom nivou u finalu Svetskog prvenstva protiv Brazila, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Srbija i Brazil će sutra od 20 sati u Apeldornu igrati u finalu SP.

- Očekujem da bi meč mogao da bude dug, veoma dug. Važno je da igramo na svom nivou, jer su dva tima slična u nekim stvarima i drugačija u ostalim situacijama - rekao je Santareli.

Republika

Foto: Odbojkaški savez Srbije

Srpkinje u subotu brane svetski tron

On je istakao da svaki slobodni trenutak koristi za pripremu finala SP.


- Nismo želeli da gubimo vreme, jer je svaki trenutak važan da se pripremimo na najbolji način. Brazil je juče odigrao neverovatnu utakmicu i izbacio Italiju. Brazil je jedan od najboljih timova na svetu - zaključio je Santareli.

Kladionice su odredile kvote uoči finala, a Brazil ima sjajnu statistiku protiv Srbije, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Luka

14.10.2022 15:15

Samo opušteno i bez grča i nervoze koja vas je pratila večim delom susreta sa Poljakinjama i pobeda će biti vaša.Tijana i Brankica neka paze na troblok Brazilki koji će biti postavljen večim delom igre.