Milena Plavšić progovorila o SMRTI supruga: Pevačica posle dve godine otvorila dušu o BOLU, pa pokazala SRCEPARAJUĆU uspomenu na njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Plavšić progovorila je o bolu zbog gubitka supruga!

Milena Plavšić progovorila o SMRTI supruga: Pevačica posle dve godine otvorila dušu o BOLU, pa pokazala SRCEPARAJUĆU uspomenu na njega! (FOTO)

Foto: youtube.com/Glamur TV happy

Duško Knežević, suprug poznate folk pevačice Milene Plavšić, preminuo je pre dve godine u bolnici na Zvezdari. Ovu tužnu vest potvrdila je Milena koja je skrhana bolom zbog gubitka životnog partnera.

- Nažalost, moj suprug Duško je izgubio životnu bitku! Jako mi je teško i u ovom trenutku nisam u mogućnosti da više pričam o tome, molim vas za razumevanje. Ovo je veliki udarac za mene - rekla pevačica svojevremeno. 

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Milena Plavšić

 

Milenin muž se neko vreme borio protiv kancera jetre, a ona je na sve načine pokušavala da mu pomogne u lečenju.

Milena se na današnji dan prisetila ljubavi sa preminulim suprugom, te je podelila zajedničku fotografiju na Instagramu, uz tužan i dirljiv opis. 

-  Dve tužne godine. Vreme prolazi, a večna bol ostaje - napisala je Milena u opisu fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading