PROKLETSTVO porodice POKOJNOG pevača! TRAGEDIJA koja je potresla čitav region: Pucao sebi u glavu, majka mu UMRLA, devojka NESTALA!

Autor:

Zabava

11.10.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina porodice Lukovac.

PROKLETSTVO porodice POKOJNOG pevača! TRAGEDIJA koja je potresla čitav region: Pucao sebi u glavu, majka mu UMRLA, devojka NESTALA!

Foto: printscreen/instagram

U aprilu 2021. godine javnost je potresla vest da je Momir Lukovac (24), jedan od učesnika takmičenja “Zvezde Granda”, izvršio samoubistvo. Sahranjen je nekoliko dana kasnije, a grobljem su se prolamali jecaji Momirove majke.

Republika

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Momir Lukovac

Međutim, ovo nije kraj porodične tragedije. Nedugo nakon što je Momir sebi oduzeo život, preminula mu je majka koja nije mogla da se izbori sa činjenicom da je njen sin okončao život na takav način, prenosi Kurir.

Podsetimo, Momir je izvršio samoubistvo u stanu u kom je živeo sa devojkom, a ono što je čudno jeste da je devojka od tog trenutka nestala bez traga i glasa. Nakon vesti da je Momir izvršio samoubistvo prestala je da se javlja na telefon njihovim zajedničkim prijateljima, prestala je da dolazi na posao, a danas niko ne zna gde je i šta se dešava sa njom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Momir Lukovac izvršio samoubistvo

Pevačev otac je sve ovo teško podneo, a kako se navodi, sve više vremena provodi u Bosni, odakle je pevač bio rodom, iako je godinama živeo u Podgorici. Ovu informaciju je potvrdila i pevačeva prijateljica, Krstinja Todorović.

– Nažalost, sve je istina. Evo, naježim se istog trenutka kad se setim tih tragedija – kratko nam je poručila Krstinja za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading