Milica Todorović batalila PEVANJE, sad prelazi u STARLETE? Pevačica na Instagramu samo kači slike ZADNJICE, plaža se usijala od njenih poza! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović ne prestaje da pokazuje zadnjicu!

Milica Todorović batalila PEVANJE, sad prelazi u STARLETE? Pevačica na Instagramu samo kači slike ZADNJICE, plaža se usijala od njenih poza! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Milica Todorović skinula je 15 klograma i dovela liniju do savršenstva, te koliko je zadovoljna svojim izgledom redovno ističe i na svom Instagramu gde sve češće objavljuje golišave fotke.

Milica je celog leta delila slike u bikiniju, a komentarima se ispod svake objve nije nazirao kraj. Ipak, sada je odlučila da isprati tople letnje dane i objavi seriju fotki sa letovanja koje je provela u Egiptu. Milica je sumirala svoje utiske i u jedan video stavila svoje najbolje fotografije sa raznih plaža.

 

Slikala se na brodu, u vodi, pesku, ali i menjala modele bikinija, dok njeni pratoci nisu mogli da se odluče za najbolji.

"Najbolja riba na estradi", "Au, Milice", "Bomba", "Ribetina", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: Republika

Milica Todorović slike

 

Da li je Milica odlučila da se oproba u ulozi starleti, koje je svojevremeno prozivala u emisiji ,,Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković, ostaje misterija, ali očigledno da se pevačicinim pratiocima sviđaju golišave slike, više od nekih njenih objava, budući da su za kratko vreme otišle viralne. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading