Kija Kockar NAPALA Slobu Radanovića, pevačica HISTERIŠE po Tviteru: "Zaslužuješ da te blate" (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar napala je bivšeg muža Slobu Radanovića!

Kija Kockar NAPALA Slobu Radanovića, pevačica HISTERIŠE po Tviteru: "Zaslužuješ da te blate" (FOTO)

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Rat između bivših supružnika pevačica Kije Kockar i folkera Slobe Radanovića, po svemu sudeći, nikada neće prestati. Kija je sada ponovo pokrenula buru komentara na Tviteru, jer je direktno prozvala njenog bivšeg muža, te mu se obratila, čemu se niko nije nadao. 

Republika

Foto: ATA Images, Printscreen RTV Pink

Kija Kockar i Sloba Radanović

 

Iako se i jedno i drugo trude već duže vreme da se međusobno ne komentarišu u intervjuima, periodično se njihovi statusi na mrežama tumače kao direktne provokacije, a sada se Kija Kockar svom bivšem obratila direktno, na Tviteru, gde je označila njegov profil.

Kija se, naime, požalila na to da je godinama maltretiraju fanovi njenog bivšeg muža.

 

- Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k*rac) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici... Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala,. imate i knjigu. Gospodin "zauvek ću biti tu za nju" Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate - zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan - napisala je Kija i izazvala buru reakcija na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading