Luna Đogani pre PLASTIČNIH OPERACIJA nije ličila na sebe: Na operacije pukla 7.000 evra, a evo kako je pre izgledala! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani plastičnim operacijama postigla je izgled bombastične devojke!

Luna Đogani pre PLASTIČNIH OPERACIJA nije ličila na sebe: Na operacije pukla 7.000 evra, a evo kako je pre izgledala! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od najskandaloznijih i najintrigantnijih učesnica rijaliti svakako da je Luna Đogani, koja je kroz svoju karijeru imala velike promene kada je fizički izgled u pitanju. Međutim, ona sada važi za jednu od najpoželjnijih estradnih dama, koja uživa u braku sa Markom Miljkovićem

No, mnogi su zaboravili kako je Luna nekada izgledala, kada nije odradila plastične operacije, koje su joj sada pomogle da izgleda tako bombastično. 

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani Instagram story

 

Naime, Luna, pored toga što je ćerka Anabele i Gagija Đoganija, proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a već druge sezone odnela titulu pobednice. Tada još uvek nije ugradila silikone u grudi, ali kako se tada pisalo, dosta toga je korigovala kada je u pitanju lice.

Nakon izlaska iz Zadruge, Luna donosi odluku da operiše grudi, kod poznatog plastičnog hirurga, a potom se pojavila i sa novim nosem, za koji je izdvojila poprilično novca. Grudi je Đoganijeva platila između 3.000 evra, dok je nos bio 3.500 evra, budući da je imala i devijacu, a htela je da odradi i rinoplastisku, odnosno estetski izgled. ,

 

Posle svih operacija Luna je istakla da se oseća mnogo samouverenije, te da nije pristalica plastične hirurgije, ukoliko se sa njom pretera. 

- Ja sam sada potpuno zadovoljna svojim izgledom, nisam ja neko ko voli preterivanje u tome, ja podržavam da žena, devojka treba da promeni ili koriguje nešto na sebi, kada je nezadovoljna, ali ne i da se odlazi u esktrem, jer to kasnije ne itzgleda lepo - rekla je Luna svojevremeno za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
emilija

09.10.2022 14:58

totalno netacan naslov ...i pre i posle lici na sebe! A i to sto je radila,nije trebala to da radi. U Zadruzi2 je bila potpuno prirodna devojka,I NAJLEPSA!

PRIRODNA LEPOTICA

09.10.2022 15:03

Nista nije trebala da radi. Unikatna je lepotica. Na Luninom instagramu postoji klip iz 2017. (pre Z1) kad je snimala za Wannabe magazin (na tom snimanju je nerealno lepa ...prelepa prirodna lepotica). Nije trebala da stavlja silikone,nisu je ucinili seksi (vise je seksi bila na ovom snimanju za Wannabe magazin,kao prirodna lepotica).

pa

09.10.2022 16:09

na Luninom instagramu postoje njene slike i iz srednje skole (i vidi se da je uvek bila prelepa ..ali prelepa! Zapravo,lepsa je bila kao mladja nego sada ...ovi silikoni joj uopste ne stoje).

Sanela

22.12.2022 20:24

@pa - A šta da se rodila sa ovolikim grudima ? Drugima bi onda stajalo po tebi zato što su prirodne, a njoj ne stoje zato što nisu ? Ne budite naporni, zašto joj ne bi stajale veće grudi, kad je visoka i ima i šira ramena, pa ne izgleda ni toliko napadno, izgledaju joj grudi sasvim prirodno, meni uopšte ne smetaju.