DRAMA SE NASTAVLJA! Ivana Šašić iznela "prljav veš" o bivšem suprugu, a sada otkrila NOVE DETALJE: "Moj bivši je trenutno u Šapcu"

Autor:

Zabava

04.10.2022

16:08 >> 16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić trenutno vodi medijski rat sa bivšim suprugom Bojanom Simićem, od kojeg se razvela 2. avgusta.

DRAMA SE NASTAVLJA! Ivana Šašić iznela "prljav veš" o bivšem suprugu, a sada otkrila NOVE DETALJE: "Moj bivši je trenutno u Šapcu"

Foto: Instagram.com

Iako su se razveli 2. avgusta, Ivana Šašić i njen bivši suprug Bojan Simić su otkrili  nove detalje zajedničke prošlosti, a bivša zadrugarka i pevačica sada tvrdi da je njen suprug došao u Šabac voljan da razgovaraju. 

Naime, nedavno je Bojan izjavio da mu je drago što sa pevačicom nema dete, jer sa ženom poput nje ne bi ni kamen imao, ona ga je optužila da su radili na bebi, išli na vantelesnu oplodnju, ali da nisu dobili potomstvo jer "on ne može da ima dete". Tu se nisu zaustavili - po svemu sudeći, Bojan se uputio u Šabac, grad u kojem mu bivša živi, o čemu je ona izvestila javnost.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šašić i Bojan Simić

-Moj bivši muž koji me je napljuvao u novinama je trenutno u Šapcu, moli mog kuma da se dogovorimo, da ja ćutim. Ko je ovde lud? - napisala je Ivana na svom Insta storiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

Podsetimo, Ivana je od bivšeg muža nakon što ga je uhvatila u prevari sa starijom ženom, nakon čega je odlučila da stavi tačku na njihov dugogodišnji brak. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading