Naš pevač DOŽIVEO INFARKT dok je bio sa ženom i decom u kolima! Život mu se promenio iz korena: "Ostao mi je OŽILJAK od nekoliko milimetara"

Autor:

Zabava

30.09.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nemanja Nikolić doživeo je infarkt dok je vozio, a sa njim su bili žena i deca.

Naš pevač DOŽIVEO INFARKT dok je bio sa ženom i decom u kolima! Život mu se promenio iz korena: "Ostao mi je OŽILJAK od nekoliko milimetara"

Foto: Youtube printscreen

Nemanju Nikolića domaća publika prvi put je spazila u prvoj sezoni mizičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pevač je u tridesetim godinama doživeo infarkt, o čemu je javno govorio. 

- Kao mlad sam počeo da se bavim muzikom i da vodim boemski život. Kada su drugi spavali, ja sam radio, nisam jeo na vreme. Bilo je i alkohola, i cigareta. Jednostavno, došlo je od prezasićenja organizma. Pre toga nisam osetio nikakve zdravstvene probleme - započinje Nemanja svoju priču.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nemanja Nikolić

Pevač je takođe naglasio da mladi uglavnom ne obraćaju pažnju kada ih nešto zaboli i obično pomisle da to nije ništa, a o lekaru ni ne pomišljaju.

- Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživeo sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila deca i supruga. Bio je januar, krenuli smo u igraonicu na dečiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15 sekundi - objašnjava pevač.

Foto: Printscreen

Nemanja Nikolić u "Zvezdama Granda"

Kaže da je uspeo da ih doveze i tada je samo ispao iz auto. Bio je mokar, kao da ga je neko polio vodom. Nije bio svestan šta se dešava. U roku od 5 minuta bio je u bolnici.

- Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lek pod jezik, a na EKG-u se videlo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Lekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lekove koje moram da pijem ceo život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dečija imena, kako bih pio - govori sa uzdahom Nemanja.

Od tada se dosta promenio, a priroda i pecanje su mu utočište i spas. Trudi se da stres svede na minimum. A od tog trenutka, retko kada seda za volan, jer se nikako ne oseća prijatno.

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (0)

Loading