PRUŽALI ZAŠTITU POZNATOM NOVOSADSKOM KRIMINALCU! Zbog njega su pali policajci u Beogradu i Novom Sadu!

Autor:

Hronika

30.09.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se i da policajci iznajmili stan u Novom Sadu u blizini stana Gorana Kovačevića Goranca, u kom je pronađeno oružje i droga.

PRUŽALI ZAŠTITU POZNATOM NOVOSADSKOM KRIMINALCU! Zbog njega su pali policajci u Beogradu i Novom Sadu!

Foto: youtube.com/printscreen

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole i Uprave kriminalističke policije uhapsili su četvoro kolega zbog sumnje da su obezbeđivali i dostavljali podatke Goranu Kovačeviću Gorancu iz Novog Sada!

Podsetimo, lisice su stavljene dvojici pripadnika novosadskog odreda Žandarmerije R. L. (43) i R. M. (47), Milošu K. (37) iz PU za grad Beograd, kao i policijskoj službenici Uprave za međunarodnu operativnu saradnju Slađani T. (45).

- Sumnja se da je R. L. je u julu ove godine tražio od R. M. dok je obavljao redovne zadatke da izvrši proveru kroz evidencije MUP-a za jedno lice iz kriminogene sredine, da li je za njim raspisana potraga, što je R. M. prikazao kao službenu radnju u službenim aktima. Takođe, sumnja se i da su vršili fizičko obezbeđenje njega i njegove porodice - saopštio je MUP.

Sumnja se i da su iznajmili stan u Novom Sadu u blizini stana Gorana Kovačevića Goranca, u kom je pronađeno oružje i droga.

Izvor Kurira otkriva da su i Miloš K. i Slađata T. uhapšeni zbog Goranca i to jer je u avgustu Miloš K. od Slađane T. tražio da kroz bazu Interpola proveri da li je za Gorancem i njegovim sinom raspisana međunarodna poternica. Posle provere obavestila ih je da za njima nisu raspisane nikakve poternice.

Goran Kovačević Goranac, od ranije je poznat javnosti. On je prošle godine preživeo napad u Novom Sadu u kom je ubijen njegov telohranitelj Uroš Stefanović, MMa borac. U napadu, Goranac je samo lakše ranjen. Zbog pucnjave na njega uhapšena su dvojica muškaraca kojima se i dalje sudi pred Višim sudom u Novom Sadu.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Uroš Stefanović

 

Prošle godine nije bio prvi napad na njega, on je i pet godina bio meta napada. Tada je u pucnjavi kod osnovne škole ranjen njegov šurak Niko Uskoković. Goranac je bio hapšen 2017. zbog sumnje da je sa još četvoricom muškaraca učestvovao u otmici Gorana Cvijetića. Osumnjičeni su se navodno branili time da su izveli "građansko hapšenje" jer su sumnjali da je Cvijetić umešan u ubistvo Teodore Kaćanski. Među otmičarima tada je bio i Dalibor Bogdanović Boća, kom se sudi zbog sumnje da je 2. septembra prošle godine pokušao da ubije Kovačevića.

Goranac je privođen i 2010. i to zbog sumnje da je učestvovao u trgovini skankom u Novom Sadu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading