Isplivala slika sa VENČANJA pretučene sestre Uki Q: Ovako su Sara i Damjan izgledali na dan svoje svadbe, nije ni slutila šta će uslediti (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežam osvanula fotografija pretučene Sare Hadžić i supruga Damjana, koji je priveden zbog porodičnog nasilja.

Isplivala slika sa VENČANJA pretučene sestre Uki Q: Ovako su Sara i Damjan izgledali na dan svoje svadbe, nije ni slutila šta će uslediti (FOTO)

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Devetnaestogodišnja Sara Hadžić pretučena je sinoć od strane svog supruga Damjana Hadžića (23), a njena poznata sestra, tiktokerka Uki Q, objavila je sve detalje porodičnog nasilja putem svog Instagram profila. 

Međutim, čini se da su nekada u životu mladog bračnog para "cvetale ruže", ako je verovati fotografijama na društvenim mrežama.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija Sare i Damjana Hadžića iz vremena kada su bili srećni, tačnije sa njihovog venčanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Podsetimo, nakon porodične drame, Sari je su na Vojnomedicinskoj akademiji ustanovljene lakše telesne povrede, dok je Damjanu u Rakovačkoj policiji određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading