UBIO BIH SE! Uki Q se oglasila prvi put i otkrila JEZIVE detalje sestrinog prebijanja, BOLESNE reči njenog zeta lede krv u žilama: Vidi se da sam te DAVIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uki Q je otkrila stravične detalje nasilja koje je pretrpela njena sestra.

UBIO BIH SE! Uki Q se oglasila prvi put i otkrila JEZIVE detalje sestrinog prebijanja, BOLESNE reči njenog zeta lede krv u žilama: Vidi se da sam te DAVIO! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q prvi put se oglasila nakon što je sinoć na svom Instagram profilu otkrila da je njen nestra Sara H. navodno pretučena od strane svog supruga. 

Naime, poznata tiktokerka je ponovo iskoristila svoj Instagram profil kako bi otkrila kako se oseća povodom nemile porodične situacije: 

- Ne prestaje da mi zvoni telefon od jutros, ja stvarno ne mogu da pričam i dajem izjave novinarima, sada ni ja, ni mama, a Sara pogotovo. Trenutno nije vreme za to. Sve što imam da kažem kačiću ovde na svom profilu, pa sa tim novinari mogu dalje da rade šta žele. Ja da gostujem negde, da se pojavljujem usred ovog pakla, niti sam u stanju, niti želim da pravim rijaliti od ove situacije. Samo hoću da dođe do što više ljudi, to je sve. Hvala na razumevanju. I hvala svim ljudima, medijima i novinama koje su podelile i prenele - napisala je Una, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Oglasila se Uki Q

- Sara: ''Mislila sam da sam umrla, jako čudan osećaj. Kada sam došla sebi čula sam ga kako je rekao hvala Bogu da si prodisala, ubio bi se da se nisi probudila''. Inače, nakon što ju je pretukao on je odvezao u Hitnu Saru i bebu, ostavio kola ispred i pobegao. Posle smo saznali da se krio u žbunu dok mu nisu došli otac i brat - nastavila je ona:

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Uki Q otkrila šta joj je sestra rekla

- Sara koja ga je molila da je odveze u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći, Damjan Hadžić na to odgovara ''Ma vidi se da sam te davio''.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Sara Hadžić molila muža da je odveze u bolnicu

Podsetimo, Sari H. je odmah nakon nemile situacije pregledana na Vojnomedicinskoj akademiji, gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede, dok je njen muž Damjan priveden.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading