2000. godine je o njoj BRUJALA Srbija, a posle je gledali u SKUPŠTINI! Sve se izdešavalo UŽIVO u programu, javnost ovo nikada nije zaboravila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.09.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja voditeljka Sanja Nikolić bivša je narodna poslanica.

2000. godine je o njoj BRUJALA Srbija, a posle je gledali u SKUPŠTINI! Sve se izdešavalo UŽIVO u programu, javnost ovo nikada nije zaboravila! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Sanja Nikolić

Nekadašnja voditeljka Sanja Nikolić ostala je upamćena široj javnosti po nezgodi koja joj se dogodila kada je 2000. godine uživo tokom emisije pala u nesvest, a potom je promenila poslovni put i jedan period karijere bila narodna poslanica.

– Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak – ispričala je Sanja svojevremeno i dodala:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/ Narodni poslanici u Skupštini Republike Srbije

Sanja Nikolić u skupštini

– Znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče – jednom novinar uvek novinar – rekla je tada Sanja.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Sanja Nikolić pada u nesvest

– Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava – zaključila je Sanja, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading