Pevačicu muž PREVARIO dok je bila TRUDNA: Okrenula je novi list, pa napravila OVU promenu zbog koje izgleda NIKAD LEPŠE (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dada Mešaljić podvrgla se estetskoj korekciji, zbog čega tvrdi da se oseća mnogo sigurnijom u sebe.

Pevačicu muž PREVARIO dok je bila TRUDNA: Okrenula je novi list, pa napravila OVU promenu zbog koje izgleda NIKAD LEPŠE (FOTO)

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Domaća javnost pratila je ljubavnu dramu takmičarke muzičke emisije "Zvezde Granda", Dade Mešaljić, koju je muž prevario kada je bila u drugom stanju i to sa koleginicom, a sve su prilike da se gorko kaje zbog svog poteza. 

Naime, nakon prevare o kojoj su brujali svi, Dada je drastično promenila svoju spoljašnjost i izgleda nikad bolje, a sada je povećala usne i priznala da joj je to umnogome podiglo samopouzdanje.  

- Cilj je bio da bude skoro neprimetno, a svakako da bude efekta. Radila sam usne i prezadovoljna sam, osećam se prelepo i samopuzdanje mi je poraslo i što je nabitnije ne hodam kao patka. Nisam protiv estetskih zahvata sve dok se radi u granicama normale, što je slučaj kod mene - objasnila je Dada, a mnogi su je pohvalili s obzirom da nije preterala za razliku od mnogi koleginica.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Dada Mešaljić

 

- Pošto dosta vas kaže da sam procvetala, jesam vala i to! Nikada srećnija, zadovoljnija i ispunjenija - napisala je Dada, pa dodala:

- Drago mi je da se to primećuje.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Dada Mešaljić Insta story

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading