AFERA KOJA JE UZDRMALA ESTRADU! TRUDNU PEVAČICU PREVARIO MUŽ? Uhvaćen u PROVODU sa njenom KOLEGINICOM, SKANDALOZAN snimak ODJEKNUO, SVE SE VIDI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.05.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dadu Mešaljič prevario muž sa koleginicom!

AFERA KOJA JE UZDRMALA ESTRADU! TRUDNU PEVAČICU PREVARIO MUŽ? Uhvaćen u PROVODU sa njenom KOLEGINICOM, SKANDALOZAN snimak ODJEKNUO, SVE SE VIDI! (VIDEO)

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Kao bomba je odjeknula afera na estradi, muž "Zvezde Granda" Dade Mešaljić uhvaćen u provodu sa njenom koleginicom, dok je Dada u poodmakloj trudnoći.

Na Tik-Toku se pojavio skandalozni snimak u kom muž popularne pevačice Dade Mešaljić, Jasmin Mumić, uhvaćen kako se provodi sa njenom koleginicom Melihom Imširović u prisnom odnosu, a komentari su samo pljuštali.

Twtter se usijao od negatvinih komentara.

 

"Fuj, ljubavnica", "Odvratan je", "Kako može ovo da radi trudnoj Dadi", "Izdrži Dado", su samo neki od njih.

Republika

Foto: instagram printscreen

Meliha Imširović

Dada se sad oglasila na svom Instagram nalogu i objasnila ozbiljnost situacije, te je evidentno da je prekinula kontant sa suprugom.

"Dragi prijatelji i svi oni koje zanuma, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebeu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti. Voli vas vaša Dada", napisala je pevačica u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram printscreen

Objava Dade Mešaljić

 

Izbrisala sve slike na Instagramu sa svojim suprugom, pa se čini da je i više nego jasno da joj je sve jasno.

Podsetimo, Dada Mešaljić, najduhovitija takmičarka ovogodišnje sezone "Zvezda Granda" i njen partner Jasmin Mumić pred kraj 2021. godine izgovorili su sudbonosno "da".

- Jest mi se čo'ek usrećio - napisala je pevačica u opisu zajedničke fotografije sa venčanja na kom je zablistala u beloj uskoj venčanici i kraćoj bundici, dok je mladoženja poneo klasično odelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading