Zvezda Granda ZGRNULA LOVU na svadbi Bojane i Mirka Šijana! Priznala da se OPARILA i da joj je skočila cena: Bili su široke ruke!

Autor:

Zabava

24.09.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila koliko je zaradila na svadbi Šijanovih.

Zvezda Granda ZGRNULA LOVU na svadbi Bojane i Mirka Šijana! Priznala da se OPARILA i da joj je skočila cena: Bili su široke ruke!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Pevačica Ivana Dimkovski koja se proslavila takmičenjem u ''Zvezdama Granda'' priznaje da joj je cena nastupa skočila, a mnogi su je primetili na svadbi Bojane i Mirka Šijana gde je dovela atmosferu do usijanja.

- Dobila sam poziv za svadbu preko jednog estradnog menadžera. On me je angažovao. Pitao me je da li bih odradila svirku, što sam oberučke prihvatila. Stvarno mi je bila čast da odradim to. Bila je dobra žurka i lepo iskustvo. Sve je odlično organizovano - rekla je ona za 24sedam, pa se dotakla i novca koji je zaradila:

 

 

- Cifra nije bila dogovorena i ja sam radila za bakšiš. Kao što ste mogli videti, super sam prošla! Nije mi toliko važan novac, jer ja ovaj posao radim jer se lepo osećam. Bili su široke ruke, to je sve što mogu da vam kažem, o cifri ne bih.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Ona je otkrila i da li je istina da je Šijan mladu kupio za 50.000 evra, kao i koliko su domaćini bili galantni.

- Ja stvarno to nisam videla, jer su mladu kupovali unutar kuće, a muzika je bila ispred. Gosti su bili jako veseli, ali sada oko cene ne znam da li je baš tako, ali sve je moguće. Nije se štedelo nikako! Kad se već organizovalo takvo slavlje, zašto da se i ne uloži toliko. Sve je bilo perfektno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading