Marija Kilibarda OTKAZALA venčanje, a sada iznenadila fotkom iz salona VENČANICA! Voditeljka konačno staje na ludi kamen? (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marija Kilibarda podelila je fotografiju iz salona venčanica.

Marija Kilibarda OTKAZALA venčanje, a sada iznenadila fotkom iz salona VENČANICA! Voditeljka konačno staje na ludi kamen? (FOTO)

Foto: Promo foto

Voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme uživa u ljubavi sa Banetom Vučelićem sa kojim je i verena, a venčanje je otkazano zbog epidemioloških razloga, te se mnogi pitaju kada će se zavetovati na večnu ljubav. 

Marija ne voli da priča o svom privatnom i ljubavnom životu, kao ni o novom datumu venčanja, ali neretko ističe da su ona i Bane srodne duše, kao i da je u njemu pronašla sve ono što je godinama tražila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Međutim, Marija je sada jednom objavom na Instagram profilu nagovestila da se uskoro stvari mogu promeniti. Naime, ona je podelila fotografiju iz salona venčanica u kom bira haljinu za veliki dan, a javnost ne krije da se nadaju da se ne radi o poslovnom projektu ili šali, već da je konačno došao i dan kada će ona svom izabraniku izgovoriti sudbonosno ''DA''.

Republika

Foto: instagram.com/kilimara

Marija Kilibarda u salonu venčanica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading