SPREMNA ZA UDAJU! Stanija proslavila useljenje u LUKS PENTHAUS, pa pozirala SVA U BELOM - fanovi naslućuju samo JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević nakon nekoliko meseci napornog rada konačno se uselila u svoj luksuzni penthaus u Rumi.

SPREMNA ZA UDAJU! Stanija proslavila useljenje u LUKS PENTHAUS, pa pozirala SVA U BELOM - fanovi naslućuju samo JEDNO! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram stanijadobrojevic

Stanija je mesecima vredno radila na uređivanju svog novog doma, a vodila je računa o svakom detalju, pa je sa fanovima često delila fotografije kojima je pokazivala kako napreduju radovi u stanu, da bi se sada pohvalila konačnim rezultatima!

Stanija je organizovala bajkovitu proslavu povodom useljenja za svoje najmilije, a fotografijama na Instagramu pohvalila se dekoracijom svog raskošnog doma.


Komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu, a dok joj je najveći broj njih čestitao na useljenju, jedan od komentara posebno se istakao:

- Spremna za udaju! - stoji u jednom od brojnih komentara Stanijinih fanova ispod fotografije na kojoj pozira sva u belom, pored bogate i bajkovito dekorisane trpeze.

A da li će to zaista biti starletin naredni korak u životu, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading