Jovana Jeremić progovorila o RASKIDU sa imućnim biznismenom: Voditeljka Pinka otkrila da li je došao KRAJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić za Republiku otkrila sve o navodnom raskidu sa biznismenom!

Jovana Jeremić progovorila o RASKIDU sa imućnim biznismenom: Voditeljka Pinka otkrila da li je došao KRAJ! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pinka i jedna od najatraktivnijih plavuša sa naše estrade Jovana Jeremić za Republiku otkrila je sve o informaciji koja se pojavila da je raskinula sa imućnim biznismenom Nenadom.

 

 

Naime, nakon što se pojavila informacija da je Jovana stavila tačku na vezu sa Nenadom, odlučili smo da je kontaktiramo i proverimo ove spekulacije. Atraktivna voditeljka odazvala se našem pozivu, te je prokomentarisala njen navodni raskid sa Nenadom. 

 

- Ne želim da komentarišem svoj ljubavni život. Vreme će pokazati da li smo Nenad i ja jedno za drugo i da li ćemo opstati. Bitno je u svakom momentu da smo iskreni jedno prema drugom. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja zna šta želi u svom životu - poručila nam je Jovana, pa dodala:

Nisam raskinula još uvek, ali vreme će pokazati da li smo jedno za drugo.

 

 

Inače, Jeremićeva je nedavno započela novu sezonu "Novo jutro", koja već obara sve rekorde gledanosti, a voditeljka je svojim vernim gledaocima pripremila nova saznanja, kao i rubrike u kojima rešava sve njihove probleme, jer kako ona voli da istakne - Ja sam u službi građana!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading