Milan Kalinić je napunio 50 godina, ova sedmorica su isto godiste kao i on (FOTO GALERIJA)

Autor:

Zabava

21.09.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za broj 50 kažu da je prekretnica, a ovaj jubilarni rođendan ove godine proslavilo je čak osam poznatih muškaraca, a na vama je da kažete ko je najbolji frajer!

Milan Kalinić je napunio 50 godina, ova sedmorica su isto godiste kao i on (FOTO GALERIJA)

Foto: E-Stock, ST/D.Kadić, V. Lukić

Glumac Milan Kalinić danas proslavlja 50. rođendan, a tom prilikom na Instagram profilu za pratioce podelio je video snimak na kom je otvorio porodičan album sa slikama iz detinjstva, koje javnost do sada nije videla. 

Pored Kalinića, ove godine 50. rođendan proslavili su i drugi poznati muškarci poput Radiše Trajkovića Đanija, Željka Joksimovića, Vojina Ćetkovića, Bobana Rajovića, Srđana Predojevića, Aca Pejovića, kao i Borisa Milivojevića

 

Inače, broj 50 kada su godine u pitanju, obeležava na neki način prekretnicu u životima, mnogi kažu da muškarci tada uđu u drugi puberter, da krenu više da vode računa o sebi, dok neki se totalno opuste i odu u drugu krajnost. 

Želimo da čujemo vaše mišljenje, u galeriji iznad procenite ko je od poznatih pedesetogodišnjaka najbolji frajer i glasajte baš za njega. 

Ono što je najveću pažnju izazvalo jeste rođendan folkera Đanija. Folker je izveo prijatelje na ručak, a oni su mu priredili iznenađenje. Naime, umesto torte, folker je dobio pečenje sa svećicama sa brojem 50, koliko godina puni, ali i vatrometom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Radiša Trajković Đani proslavio 50. rođendan

 

Kada ga je ugledao, Đaniju nije bilo dobro, pa je, čim su završili sa rođendanskom pesmom, pokušao prstima da uzme parče mesa. Međutim, tada se opekao, jer pečenje tek ispečeno, pa je morao da sačeka da se ohladi.

Sa druge strane, Joksimović je dobio iznenađenje od supruge i voditeljke Jovane Joksimović, koja mu je priredila nezaboravnu žurku za 50. rođendan na kojoj su prisustvovali mnogi njegovi prijatelji, bližnji, ali i porodica.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading