Željko Joksimović proslavlja svoj 50. rođendan! Jovana mu pripemila žurku IZNENAĐENJA, a evo šta mu je POKLONILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.04.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović napunio 50 godina.

Željko Joksimović proslavlja svoj 50. rođendan! Jovana mu pripemila žurku IZNENAĐENJA, a evo šta mu je POKLONILA! (VIDEO)

Foto: Republika

Popularni pevač Željko Joksimović danas je napunio 50 godina, a večeras proslavlja rođendan u jednom prestoničkom lokalu, dok je celu proslavu pripremila njegova supruga Jovana Joksimović, te je Željka čeka iznenađenje. Ovom prilikom Željko je otkrio šta je poželeo sam sebi, šta očekuje od novog životnog perioda u koji ulazi, kao i šta je na poklon dobio od Jovane.

- Zdravlja - otkrio je Željko kratko šta je poželeo za svoj 50. rođendan i dodao da se i sam čudi kada je već napunio 50 godina:

Republika

Foto: Republika

Željko Joksimović napunio 50 godina

- I ja kažem kad pre 50, ali to je samo broj. Posle večeras, kada prespavam, videću da li će sutra biti nešto drugačije.

Željko je rekao da mu je Jovana svašta poželela, a onda otkrio i šta mu je poklonila:

- Nešto jako dobro i vredno.

Republika

Foto: Republika

Željko Joksimović o poklonu koji je dobio od Jovane

Kako je ovo žurka iznenađenja, Jovana je otkrila i kako je sve isplanirala:

- On nije želeo da slavi rođendan, ja mislim da je 50. rođendan nešto što mora da se obeleži i da nikada nećemo biti mlađi nego na dan svog rođendana, tako da ja u rođendanima uživam, nadam se da će i on uživati - zaključila je Jovana.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading