Jovana Jeremić radila je SVE I SVAŠTA kako bi zaradila novac! Voditeljka otkrila šta je sve radila za džeparac: Ja sam BIZNIS žena!

Autor:

Zabava

20.09.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić se nikada nije stidela svojih početaka, a sada je otkrila kako je kao studentkinja zarađivača.

Jovana Jeremić radila je SVE I SVAŠTA kako bi zaradila novac! Voditeljka otkrila šta je sve radila za džeparac: Ja sam BIZNIS žena!

Foto: Instagram.com

Poznato je koliko se Jovana Jeremić borila i trudila da bi bila tu gde jeste. Završila je Pravni fakultet u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,6, a brojni negativni komentari na račun nje i njene škole su je pogađali. Ipak, uspela je da svima dokaže ko je i šta je, a sada je otkrila i na koji način je kao studentkinja zarađivala za džeparac.

- Ja sam kao studentkinja za džeparac od 6.000 dinara vodila karting trke. Baš na tom mestu sam upoznala Lukasa, a karting je skup sport i time se bave ljudi koji imaju para. Imala sam svoje mesto, vodim trku i za to dobijem 6.000 dinara i vratim se kući kao gospođa i imam džeparac za grad - počela je Jovana za Espreso, a onda i otkrila šta je sve radila kako bi zaradila za džeparac tokom studiranja:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić o svojim počecima

- Držala sam i časove srpskog jezika jer razbijam gramatiku i kao što znate ja sam višestruki državni pobednik republičkih takmičenja iz srpskog jezika. Pisala sam i seminarske radove za novac. Mnogi seminarski radovi su zapravo moji, ali se nikad neće saznati koji.

Ona je takođe pravila i skripte za druge studente.

- Radila sam još jednu neobičnu stvar. Pravila sam svoje skripte za ispite. Iz tih skripti su čak dobijali devetke i desetke na ispitima jer sam tačno znala zašto su posebne: bile su detaljne, kao male knjige.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- Pored svega toga ja sam išla redovno i kod Sanje Marinković na snimanje emisije gde sam održavala vezu sa medijima. Svi su to podržavali, poštovali i imali su razumevanja. Na fakultetu sam bila faca, nisu me interesovali momci do 24. godine, bavila sam se karijerom i obrazovanjem. Prvog momka sam imala sa 23, skoro 24 godine. I sad me ne interesuju frajeri, sem ako ne naiđe neko baš kvalitetan. Ako nema kvaliteta, ja biram da budem sama jer meni je svaki sat proveden sa pogrešnom osobom bačeno vreme i pare. Ja sam biznis žena, ja sve gledam kroz novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading