NEKI IMAJU SAMO OSNOVNU ŠKOLU, NEKI ČAK TRI FAKULTETA! Šokiraćete se kad čujete koji FOLKER je NAJOBRAZOVANIJI na našim prostorima!

Autor:

Zabava

20.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su se neki potpuno posvetili karijeri, drugi nisu želeli da zapostave obrazovanje, a pojedini estradnjaci e, na iznenađenje mnogih, mogu se pohvaliti i sa više diploma!

NEKI IMAJU SAMO OSNOVNU ŠKOLU, NEKI ČAK TRI FAKULTETA! Šokiraćete se kad čujete koji FOLKER je NAJOBRAZOVANIJI na našim prostorima!

Foto: Instagram printscreen

Brojne estradne zvezde danas se mogu pohvaliti dugogodišnjim uspešnim karijerama, koje su uglavnom počeli da grade već od rane mladosti.

Upravo zbog toga mnogi od njih zapostavili su obrazovanje, budući da su svu pažnju usmerili ka muzici, međutim, iznenadićete se kada čujete da je veliki broj estradnjaka, uporedo sa muzičkom karijerom, uspevao da završi fakultete, dok su pojedinci uzeli i više od jedne fakultetske diplome!


Poznato je da Neda Ukraden važi za jednu od najobrazovanijih dama sa naše estrade. Pevačica ima čak dve diplome - završila je Pravni i Filološki fakultet, na kom je studirala engleski jezik.

Malo ko zna da je i njena koleginica Zorica Brunclik završila prava, baš kao i pevačica Nada Obrić, ali i voditeljka Suzana Mančić.

 

Foto: ATA Images

Zorica Brunclik

 


Zdravko Čolić završio je ekonomiju u Sarajevu, a ima i diplomu muzičke škole, dok je pevač Adil Maksutović završio kriminalistiku.

Mnogi ne znaju da je folker Miloš Bojanić po struci saobraćajni inženjer, a najveće iznenađenje sigurno je pevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, koji važi za ubedljivo najobrazovaniju ličnost sa estrade! DJ Krmak ima čak tri diplome, budući da je završio Pravni, Filozofski i Bogoslovski fakultet!

Foto: instagram.com/djkrmak

DJ Krmak

 

Dok je Nikolija Jovanović završila studije međunarodnog biznisa u Atini, njena majka Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali poseduje diplomu kurs daktilografije.

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović

 

Edita Aradinović ima osam razreda osnovne škole, budući da se iz Srednje tehničke škole za dizajn kože ispisala, nakon što je vremenom prestala da je zanima.

Diplomu osnovnog obrazovanja imaju i Ljuba Aličić, Zorica Marković, Severina, Zlata Petrović i Dara Bubamara, dok završenu srednju školu imaju Buba Miranović (babica), Indira Radić (medicinska sestra), Halid Muslimović (metalostrugar), Vera Matović (Učiteljska škola), Jelena Karleuša i Mira Škorić (Srednja trgovačka škola).
Među njima su i Seka Aleksić, koja je po struci frizer, i Jelena Rozga, koja ima završenu Srednju baletsku školu.

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

 


Muzički su najobrazovaniji Željko Joksimović, Lena Kovačević, Mari Mari, Aleksandra Kovač, Aleksandra Radović, Zorana Pavić, Leontina, Dušan Svilar, budući da su svi završili muzičku akademiju.

Još jedno iznenađenje zasigurno je i pevačica i rijaliti učesnica Sandra Rešić koja poput svojih pojedinih starijih kolega ima završena dva fakulteta - glumu i novinarstvo.

 

Foto: Republika

Sandra Rešić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading