ZLATNA BOGINJA STIGLA U SRBIJU! Materaci: Više sam vremena bio s Dekijem Stankovićem, nego sa ženom! Piksi: Sanjam da ga imam u rukama!

Autor: Tanjug

Sport

20.09.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni italijanski fudbaler Marko Materaci, član šampionskog tima na Mundijalu u Nemačkoj i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi predstavili su u Beogradu FIFA trofej koji osvaja šampion sveta.

ZLATNA BOGINJA STIGLA U SRBIJU! Materaci: Više sam vremena bio s Dekijem Stankovićem, nego sa ženom! Piksi: Sanjam da ga imam u rukama!

Foto: Starsport

Najprestižniji trofej u svetu reprezentativnog fudbala i jedan od najvažnijih u sportu uopšte boravi u Srbiji, u saradnji FIFA i kompanije "Coca-Cola" i posetiće sve zemlje učesnice Svetskog prvenstva u Kataru.

- Ovaj trofej je san svakog deteta. Sva deca sanjaju da podignu trofej i piju "Coca colu", a ja sam ostvario oba. U interu sam igrao sa Dekijem Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem, više sam vremena proveo sa Dekijem nego sa suprugom. Volim Srbe, Dekija zovem brate i srećan sam što sam ovde - izjavio je Marko Materaci na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Pehar koji će podići šampion sveta u Kataru

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je privilegija biti pored najprestižnijeg trofeja u svetu fudbala.

- Veliko je zadovoljstvo i emocije su snažne. Već sam dodirnuo trofej u Dohi, na žrebu za Mundijal, kao selektor Srbije. I ja, kao i sve kolege, sanjam da ga imam u rukama - istakao je Stojković.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Marko Materaci 

Trofej će biti u Srbiji u utorak i sredu, a potom nastavlja put prema Dohi, gde 20. novembra počinje Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading