DELIMO I BINU I ŽIVOT! Slađa Alegro "NERVNIM SLOMOM" ostavila sve u čudu, pa publici uputila VAŽNU PORUKU!

Autor:

Zabava

20.09.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sladja Allegro "doživela je nervni slom" i ostavila sve u čudu - međutim, reč je samo o pesmi koja je po nazivu već uplašila mnoge!

DELIMO I BINU I ŽIVOT! Slađa Alegro "NERVNIM SLOMOM" ostavila sve u čudu, pa publici uputila VAŽNU PORUKU!

Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

Slađa je promenila muzički tim, a kako sama pevačica kaže imala je želju da osveži svoj repertoar i ubaci neku novu energiju.

- Lepo je ubaciti neku novu energiju, neku novu dušu, koja je slična nama. Imam želju već duže vreme da na muzičkom planu ostvarim saradnju sa čovekom kakav je Saško Nikolić. Mislim da smo napravili pun pogodak. Kao i obično, za spot se pobrinuo moj producent Saša Nikolić Šaran.

Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

Slađa Alegro

 

- Šaran zna kako i na koji način ja želim neki projekat da predstavim, ovaj spot je urađen kao trejler naseg života. U spotu se pojavljuju i moji muzičari Dejan Janković i Ivan Mitrović, ali naravno i Šaran. Spot predstavlja nas kao prijatelje i kolege, delimo zajedno i binu i život i to smo mi  – otkriva Slađa i dodaje:

- U narednom periodu očekuje nas mnogo novih pesama i presrećna sam što se sve to dogodilo. Mogo šale, mnogo pesama i još više ljubavi. Želim samo da publika uživa koliko i mi i oseti tu našu energiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading