POPOVIĆ PUKAO! Žika Jakšić preuzeo termin Zvezda Granda!

Autor:

Zabava

19.09.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Termin u kom smo godinama pratili "Zvezde Granda" sada je pripao drugoj emisiji!

POPOVIĆ PUKAO! Žika Jakšić preuzeo termin Zvezda Granda!

Foto: ATA Images

Dok ljubitelji "Zvezda Granda" umesto novih emisija u septembru gledaju reprize prošle sezone muzičkog takmičenja, čelnici Granda obmanjuju javnost da uskoro kreću snimanja, koja već uveliko kasne, s obzirom na to da je i oktobar na vidiku.

Po svemu sudeći, oni nemaju gde da se emituju, a da stvar bude još gora, sada su u terminu koji je godinama bio rezervisan za "Zvezde Granda", sada je počelo emitovanje formata "Nikad nije kasno".

Republika

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

 

Voditelj i idejni tvorac emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić rekao je za naš list da nije upućen u to šta se dešava sa emisijama "Granda", te i da može da komentariše samo svoj projekat.

- Ja sam snimio već dve svoje emisije i u petak imam još jednu da odradim. Ugovor je potpisan s Prvom za nove tri sezone. Što se "Granda" tiče, bolje odgovore će vam dati Saša Popović. Ja sam više fokusiran na svoju emisiju. Saša vodi "Grand", ja zaista nisam upućen u to šta se trenutno dešava - rekao je nedavno Žika za naš list.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović


Podsećanja radi, Srpski telegraf prvi je otkrio da je "Grand" pukao ko zvečka i da ove jeseni kasni sa snimanjima, jer je neizvesno gde će emitovati emisije.

Kako smo saznali, s Prvom televizijom je sve izvesniji raskid saradnje, dok, takođe prema našim saznanjima, "Grand" na sve načine pokušava da se vrati na televiziju Pink na kojoj je svojevremeno doživeo procvat i stekao najveću popularnost. Ipak, ovoga puta, ako dođe do toga, moraće da pristane na sve uslove koje im bude diktirao medijski mag i direktor Pink Medija Grupe Željko Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading