Dušica Jakovljević upada u ozbiljne KRIZE! Voditeljka priznala: Moj dečko ne sme da lajkuje fotke devojci sa dobrom ZADNJICOM!

Autor:

Zabava

17.09.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević priznala je kako na nju utiče ''Zadruga'', ali i šta ne trpi u emotivnom odnosu.

Dušica Jakovljević upada u ozbiljne KRIZE! Voditeljka priznala: Moj dečko ne sme da lajkuje fotke devojci sa dobrom ZADNJICOM!

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević godinama unazad vodi rijaliti program ''Zadruga'', koji je kako sama priznaje, veoma uticao na njen život.

- Isključim se emotivno kada se ugase kamere. Kada dođem kući, ne mogu da spavam jer me pumpa adrenalin. To je nuspojava, treba se vratiti u ritam sledećeg dana. Upadam u krize sna i počela sam da jedem noću. Zamenila sam noć i dan, pa često i osvanem gledajući Zadrugu ili krimi serije. Naporno je sve to, jer sam i majka dvoje dece, odvozim ih i dovozim iz škole. Ipak ne radim ovo od juče, volim i navikla sam se na to - priznala je Dušica, koja se potom osvrnula na emotivni život u kom je kako kaže veoma opuštena, ali dečku nikada ne bi tolerisala komunikaciju sa devojkama na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević

- Lajk nije prevara, ali moj dečko ne sme da lajkuje fotku na kojoj je devojka sa dobrom zadnjicom. To nije prevara, ali znači: 'Sviđa mi se tvoja zadnjica'. Najbolje bi bilo da moj dečko nema Instagram i da ima što manje drugarica - objasnila je kroz smeh voditeljka, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading