Šijanova i Bojanina svadba izašla 50.000 EVRA: Sve je spremno za GALA VENČANJE, ovo su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska u nedelju ženi sina Mirka Šijana, a detalji o organizaciji venčanja će vas iznenaditi!

Šijanova i Bojanina svadba izašla 50.000 EVRA: Sve je spremno za GALA VENČANJE, ovo su svi detalji! (FOTO)

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Sve je spremno za gala venčanje u porodici Goce Božinovske i njenih pšrijatelja iz Titela Danijele i Bogdana Rodića. Pevačica sutra ženi sina Mirka Šijana sa Bojanom Rodić koja joj je podarila unuka Zorana dok je još jedan naslednik na putu. Za veselje će da iskeširaju 50.000 evra, a troškove će da podele obe familije. Svi običaji će biti ispoštovani, pa mlada izlazi iz svog doma, a mladoženja dolazi po nju u Titel.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

Goca Božinovska

 

- Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogda Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem - priča izvor za Kurir blizak pevačici. Prema njegovim rečima Mirko je kompletnu organizaciju prepustio budućoj ženi.

- Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijki nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou - završava izvor. Božinovska je uzbuđena, ali nije želela da otkriva detalje.

 

- Svi smo veoma uzbušeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali- rekla je pevačica nedavno za Kurir. Na svadbi će biti i poznatih, najviše pevaca s kojima se Goca Božinovska godinama druži i saraduje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa budućim mladencima, ali oni ne odgovaraju na naše pozive. Ni njihovi roditelji nisu bili dostupni za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading