"Ako dođe do tuče, ulazim da se BIJEM" Elektra Elit progovorila o koncert na Gej prajdu, pukla 20.000 evra na kostime, pa upozorila na HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit za Republiku otkrila je šta je pripremila za predstojeći koncert na Prajdu!

"Ako dođe do tuče, ulazim da se BIJEM" Elektra Elit progovorila o koncert na Gej prajdu, pukla 20.000 evra na kostime, pa upozorila na HAOS! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, E-Stock

Transrodna pevačica Elektra Elit nastupiće na predstojećem Europrajdu, koji će se održati u subotu, a tom prilikom ona je pripremila pravo iznenađenje. 

Naime, kako saznajemo, Elektra je uložila preko 20.000 evra u skupoceni izgled, kostime i sve propratne potrepštine za nastup, o kom kako kaže, će pričati cela estrada. 

 

 

- Ja ću nastupiti na Prajdu, naravno, vi znate da se ja ceo život boriv za sva ljudska prava. Zašto da se ne održi? Kome smeta manjina koja se bori za svoja prava? Ja sam uvek tu za njih, smatram da svaka poznata ličnost treba da sledi moj stav i da podrži, kao što mnoge to i rade, kao što su Sara Jo, Angelina, to su devojke koje su za svaku pohvalu - govori Elektra i nastavlja:

- Ja sam pripremila koncert, ja više ni sama ne znam koliko sam para dala na sve što sam zamislila, o mom koncertu će se pričati, to će biti pravi spektakl. Mislim, jasno vam je da je dovoljno da se ja pojavim i to je već pravi spektakl, ali ću imati posebne goste na nastupu - govori Elektra za Republiku.

 

 

- Pesma ,,Mama" je prešla milion pregleda i oborila je sva očekivanja, prezadovoljna sam kako je sve prošlo. Ja ne mogu sada da vam govorim sve o koncertu, ali će biti stvarno nešto što niste do sada videli - govori Elektra, a potom dodaje komentar da li se plaši da će izbiti neki incidenti na koncertu:

- Ja se nikog ne bojim, ako dođe do tuče, ja ulazim u tuču! Ne bih dozvolila da neko digne ruku na mene, odmah ratno stanje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading