ŠOK SNIMAK! Bivša supruga Željka Joksimovića igra oko ŠIPKE u noćnom izlasku? Kadrovi dižu pritisak! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Joksimović u šok izdanju na šipki!

ŠOK SNIMAK! Bivša supruga Željka Joksimovića igra oko ŠIPKE u noćnom izlasku? Kadrovi dižu pritisak! (FOTO)

Foto: instagram.com

Otkako je putem društvenih mreža dozvolila medijima da zavire u njenu intimu prva supruga Željka JoksimovićaVesna Joksimović u žiži je interesovanja. Bivša supruga muzičara izaziva pažnju gde god da se pojavi, a sada se pojavio snimak koji je sve šokirao. 

Dok je bila u braku sa Željkom, gotovo se nikada nije pojavljivala u javnosti, kao ni nakon razvoda. Sve do nedavno, kada je njen život postao i te kako zanimljiv javnosti. 

Naime, bivša i prva supruga Željka Joksimovića, naime, izašla je u večernji provod sa prijateljima, gde se ludo provodila uz muziku i piće, piše Story.

 

U jednom momentu približila se šipci na podijumu i počela sa njom da pleše, istovremeno snimajući sve to. Komentari koji su usledili, nakon što je Vesna snimak objavila, jednoglasni su da iako predobro izgleda i vrlo je energična i ima mladalačku energiju, to ipak nije primereno njenim godinama.

Podsetimo, pored ovih fotografija, nedavno su se Vesnine sa plaže pojavile u javnosti, nakon čega su se društvene mreže usijale. Vatrena Valjevka izazvala je oprečne komentare ispod fotografija. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Vesna Joksimović Instagram

 

Poznato je da su Željko i Vesna tokom braka dobili ćerku Minu Joksimović, koja je nedavno diplomirala, čime se pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading