Ognjen Amidžić doneo konačnu odluku: Nikad više plavušan!

Autor:

Zabava

12.09.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić slavi 15. sezonu emisije ''Ami G show''.

Ognjen Amidžić doneo konačnu odluku: Nikad više plavušan!

Foto: Moshi creative

Najpopularniji srpski voditelj Ognjen Amidžić ove godine slavi 15. sezonu najgledanije late night emisije - Ami G show čiju premijeru ćemo imati priliku da gledamo već ovog utorka na TV Pink.

Kako saznajemo, prva gošća biće mlada folk zvezda Aleksandra Prijović koja posle velike pauze stiže u njegov studio. Amidžić, sa svojim timom od ove sezone donosi brojne novine u svoju emisiju, a ono što će svakako biti interesantno jeste i izgled studija koji, kako mnogi kažu izgleda bolje nego ikada.

-Pauza je bila kratka, ali slatka (smeh). Nisam imao previše vremena za odmor, ali sam iskoristio dve nedelje da otputujem malo van zemlje. Po povratku sam, zajedno sa svojom timom radio na pripremi 15. sezone, za koju obećavam da će biti luđa neko ikada - rekao nam je Ognjen i dodao:

Republika

Foto: Moshi creative

Ognjen Amidžić

-Teško je u današnje vreme ispratiti sve trendove i biti u samom vrhu, ali iskren da budem, ja već dvadeset godina koliko sam u ovom poslu imam svoj fazon koji je publika prepoznala i voli, tako da neću odustajati od nekih dobrih, proverenih stvari kada je emisija u pitanju.

S obzirom na to da je u prošloj sezoni promenio boju kose i ofarbao se u plavo, pitali smo ga da li će ostati dosledan tom stilu.

- Ne! (smeh). Mislim da je bilo dovoljno. Iako se nekima dopala ta promena, mnogi su mi rekli da mi prirodna boja kose mnogo bolje stoji i da sam to zaista ja. Od ove sezone sam ponovo crn. Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, ali u mom slučaju to nije tako (smeh).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading