STRAVIČNI novi detalji NESTANKA Marijane Seifert: Čuo se KRIK i PJUS u vodu!

Autor:

Zabava

12.09.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o nestanku Marijane Seifert.

STRAVIČNI novi detalji NESTANKA Marijane Seifert: Čuo se KRIK i PJUS u vodu!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Pobednica rijaliti programa ’’Veliki Brat’’, Marijana Seifert, nestala je pre više od četiri meseca, o njenom nestanku se ništa ne zna, a potraga nadležnih organa ne obećava mnogo. Njeni roditelji su utučeni i u strahu, a sada su otkrili nove sumnje vezane za ceo slučaj.

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert nestala

Naime, od noći kada je nestala, potraga je usmerena prema reci Savi jer su na zagrebačkom Mostu mladosti pronađene njene stvari – torbica i mobilni telefon, a njeni roditelji mesecima ne žive mirno.

- Ne mogu vam opisati kako se osećam. Četiri meseca ja nemam pojma gde je moje dete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim niko da doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovek može da doživi – rekla je za Provjereno Marijanina majka, Gordana Kovačević.

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert

- Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće, dva i po meseca, jednostavno vrata nije napustila – rekao je očajan Marijanin otac Ivo Kovačević.

Gordana i Ivo Kovačević su skrhani bolom, a jedina želja im je da nađu svoju ćerku.

Suprug Marijane Sifert se oglasio istog dana kada je ona nestala, 27. Aprila u Zagrebu i rekao da ju je poslednji put video kada su otišli da spavaju, a ujutru kada se probudio, njen nije bilo.

- Nestala je tokom  noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti uz kuće – rekao je Karlo Seifert za Slobodnu Dalmaciju.

Suprug laže?

Iako Karlo tvrdi da je Marijana legla te noći sa njim u krevet, svedoci tvrde da laže.

- Ako je stvarno istina da je suprug dao izjavu da su u ponoć legli, to je laž. Ona je u ponoć bila sa mnom  - rekao je jedan od svedoka.
Oko devet je došla na posao, radila je smenu do nekih tri i posle je otišla u obližnji kafić na kafu. Sa kafe je prešla na alkoholna pića. Bila je u društvu jedne osobe, prijatelja, poznanika...
– rekao je drugi svedok i dodao da je potom izašla iz kafića sa muškarcem i jednom ženskom osobom.

Republika

Foto: printscreen youtube

Marijana Seifert se svađala sa mužem

- Kada smo se našle, pila je džin-tonik. Bila je u vidno alkoholisanom stanju. Nakon toga je otišla kod mene u stan. Marijana je bila vesela, pevala je. U jednom trenutku je dobila poruku od supruga. U poruci je pisalo da ima pravo popiti kafu sa kim, gde i kad hoće i da mu je žao zbog njegove reakcije - rekla je prijateljica ističući da ne zna da joj Marijana nije saopštila kakva je bila njegova reakcija. Na ovu poruku Marijana je, prema rečima prijateljice, odgovorila sa „hvala”, nakon čega je usledio poziv od supruga oko pola tri u noći.

Kako dalje navodi, Marijana je sve vreme ponavljala suprugu da je ostavi na miru, pitala ga je gde je on bio kada je njoj trebalo i to je uporno ponavljala, kao i da se neće vratiti kući jer se boji, a da je onda počela da plače i spustila slušalicu.

Nekoliko sati nakon toga Marijaninim roditeljima zazvonio je telefon. 

- Bila je sreda, rano ujutro. Malo pre osam sati je zazvonio mužev telefon. Videli smo da zove Karlo. Kada se on javio, rekao nam je da je Marijana nestala, da je njena torbica nađena na Mostu mladosti i da nje nema. Pitali smo kako i zašto, a on je rekao da ne zna ni on sam, da je došla tu noć oko tri sata, da je ušla u stan, izula se, promenila druge patilke i da je otišla - prisetila se Gordana, a Ivo se nadovezao:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Brojni detalji se ne podudaraju

- ..da bi nakon četiri dana rekao da su sedili za stolom i 15 minuta pričali. Uobičajeno. Ja znam kakav je njihov odnos bio već od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su problema međusobno.

Oni nisu jedini koji su potvrdili da je Karlo menjao verzije priče, a Marijanina majka kaže, kako je Karlo tvrdio da je bila trezna sve vreme.

- Ukoliko ima kontradiktornih izjava i sumnji koje se ne mogu raščistiti to bi trebao biti dodatni motiv i razlog policiji da dodatno neke stvari istraže - rekao je za Provjereno bivši kriminalističar i stručnjak za sigurnost Željko Cvrtila.

Nadzorne kamere otkrile brojne detalje

Sve što je stvaralo nedoumice, kamere su razrešile. Naime, njen izlazak iz stana je uhvatilo nekoliko kamera, a roditeljima su u policiji prepričali šta je na snimcima.

- ...da je prošla sama, da niko nije izašao za njom iz zgrade niti da ju je iko pratio. Da nisu gledali samo taj moment već da su gledali i pre njenog izlaska, pola sata otkad je ona ušla i posle da su držali još sat vremena da vide da ne bi ko za njom došao, da nije niko za njom došao. U to gluvo doba noći da nije bilo nikoga na ulici, da je sama išla s torbicom preko ramena - rekao je otac nestale Marijane, a njena majka kaže da im nisu dali da i sami pogledaju snimke.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Kamere otkrile detalje nestanka Marijane

Postoje i brojna nepodudaranja oko toga šta je imala na sebi.

- Čak mi je rekao jedan inspektor da imaju svedoke. Kažu da je to bio neki iz Belgije, navodno na drugoj strani pod mostom da je spavao, da je čuo krik i pljus. Ko to viče kad se baca sam. Da li su uzeli njegovu izjavu ili su smatrali da je ona nebitna, to ne znam. Ja samo, poznajući moje dete, sumnjam da bi ubila samu sebe. Ona je ili pod nekom pretnjom bila ili je odvedena ili je odvedena pred zid pretnjama - rekao je Ivo Kovačeić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading