Radnički u Vrelu doživeo prvi poraz (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtom kolu Kolubarsko-mačvanske zone, fudbaleri Radničkog iz Valjeva poraženi su u Vrelu sa minimalnih 1:0 od ekipe Vrelo Sporta.

Radnički u Vrelu doživeo prvi poraz (VIDEO)

Foto: printscreen/FK Vrelo Sport

Slavlje fudbalera Vrelo Sporta posle gola

Igrači Radničkog iz Valjeva doživeli su prvi prvenstveni poraz ove sezone, izgubivši od domaćina u Vrelu sa 1:0 u četvrtom kolu Kolubarsko-mačvanske zone.

Jedini gol na  utakmici postigao je Kojić u 8. minutu, savladavši golmana gostiju, koji se nije dobro pozicionirao kod izvođenja prekida. 

Republika

Foto: Promo

 

Treba istaći da je sudija Nikola Milutinović iz Krupnja posle nezgodnog starta igrača Vrela u šesnaestercu pokazao na belu tačku, a zatim ispravio svoju odluku i dosudio samo slobodan udarac za igrače Radničkog. 

U narednom kolu, na Peti Puk stiže drugoplasirana ekipa Zadrugara iz Lajkovca i neminovno je da će to biti najzanimljiviji susret petog kola, pošto je Radnički i dalje ostao na prvoj poziciji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading