ĐOGANIJEVI PROŠLI KROZ PAKAO: Luna nakon operacije TUMORA DOJKE, otkrila ko je sve u porodici morao pod NOŽ!

Autor:

Zabava

11.09.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Luna Đogani otkrila detalje operacije tumora.

ĐOGANIJEVI PROŠLI KROZ PAKAO: Luna nakon operacije TUMORA DOJKE, otkrila ko je sve u porodici morao pod NOŽ!

Foto: printscreen/pinktv

Luna Đogani nedavno je operisala tumor na dojci, a bivša rijaliti pobednica sada je otkrila detalje intervencije. Kako je Đoganijeva priznaje, sam Bog ju je pogledao, pa je na vreme otišla na pregled.

Foto: Youtube printscreen

Luna Đogani o tumoru

 

Nešto mi je govorilo da treba da odem kod lekara. Generalno sam ozbiljna po tom pitanju, ali ovo je bio neki unutrašnji nemir. I dobro je da sam to uradila. Doktor mi je otvoreno rekao da imam benigni tumor na dojci i da, kako analize pokazuju, ne moram odmah da ga odstranim, ali da ću za neku godinu morati.

- Nisam htela da rizikujem i razmišljam šta se dešava u mom organizmu, nego sam odmah zakazala operaciju i posle dva dana je sve bilo gotovo. Znala sam da imam genetsku predispoziciju, jer su i mama i baka imale isti problem -  ispričala je Luna.

Lunin drug je rekao da je sve ovo iako se bivša zadrugarka trudi da bude jaka, za nju bilo jako stresno.

Foto: Instagram.com

Luna Đogani Instagram

 

- Nažalost, skoro svi u Luninoj porodici sa ženske strane su imali taj problem. I ona se zato jako plašila i išla kod lekara na redovne kontrole. Ona kroz majčinu priču zna kakve je sve muke prolazila Anabela, kojoj je tumor otkriven kasnije, pa je posle hiruškog zahvata skoro pet godina bila na hormonalnoj terapiji.

Foto: Instagram.com

Luna Đogani pokazala grudi

 

- Luna se sve ove godine trudila da pokaže da je super, ali kao da nam je indirektno govorila da zna šta je čeka, samo da od njene ažurnosti zavisi u kojoj će fazi taj problem biti otkriven. Na sreću, sve je odrađeno na vreme, tako da sada neće imati nikakve probleme, a ni posledice i nastaviće normalno da živi, a rešila se jedne velike muke. Anabeli je, pored Marka, bilo najteže. Ona je baš strepila kako će sve da protekne. Nažalost ona je išla onim težim putem, ali je i u njenom slučaju sve ispalo super -  ispričao je izvor za Svet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading