Ovo su BIVŠI MUŽEVI Maje Nikolić koji su joj ZAGORČALI život! Prvi za sina nije hteo da čuje, drugi joj ODUZEO dete! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgledaju bivši muževi Maje Nikolić.

Ovo su BIVŠI MUŽEVI Maje Nikolić koji su joj ZAGORČALI život! Prvi za sina nije hteo da čuje, drugi joj ODUZEO dete! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Maja Nikolić udavala se dva puta i to oba puta bezuspešno.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

Njen prvi suprug je crnogorski muzičar Mirko Šćepanović, sa kojim ima sina Novaka. Razveli su se kada je Novak imao godinu dana, nakon čega je otac godinama odbijao da ga vidi i plaća alimentaciju. Na sudu su se našli kada je Novak postao punoletan, a Maja je neretko isticala kako je sama odgajala sina.

- Ne interesuje me ništa što ima veze sa Majom i njenim životom. Sve što se među nama dešava nije za javnost, rešićemo to na sudu - bilo je sve što je Mirko Šćepanović imao da kaže, prenosi Stori.

Republika

Foto: Facebook/printscreen

Mirko Šćepanović

Maja je i sa drugim suprugom Vukom Kandićem imala probleme, ali je u ovom slučaju sud njemu dodelio starateljstvo nad sinom Lazarom. Maja je jednom prilikom otkrila da li se kaje zbog nečega.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vuk Kandić

- Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: "Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading