Danas se navršava TRI GODINE od tragične SMRTI repera Grua! Porodica i prijatelji NEUTEŠNI!

Autor:

Zabava

09.09.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tri godine tragično je nastradao Dalibor Andonov Gru.

Danas se navršava TRI GODINE od tragične SMRTI repera Grua! Porodica i prijatelji NEUTEŠNI!

Foto: instagram.com/Dalibor Andonov Gru

Na današnji dan pre tri godine poginuo je reper Dalibor Andonov Gru u svojoj 46. godini života. On je tragično nastradao na kajtu na Dunavu, kada je zbog košave i jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio.

Republika

Foto: instagram.com/gru.fanpage

Dalibor Andonov Gru

Reper je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina i mnogobrojne prijatelje. Njegova supruga ni dan danas ne može da se pomiri sa tragičnom sudbinom svog supruga, te se neretko na društvenim mrežama priseča lepih trenutaka koje su proveli zajedno. 

Republika

Foto: instagram.com/danicaandonov

Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom

- Kad neko kaže da je toliko, nije mi jasno, a to se desilo i to je istina. Ne mogu da se povežem sa tim. Nažalost, tako je - kako je. Mi smo tu koji smo živi da se trudimo da ne zaboravimo Dalibora, da sve što je radio i postigao u muzici, ali i kao čovek, čuvamo i ne dozvolimo da padne u zaborav. Teško je kad izgubiš takvog prijatelja i čoveka. Čovek tada ostane bez reči, ni sam ne zna šta bi rekao i uradio. Nisam tu i nisam izašao na groblje sa rodbinom i prijateljima, ali sam zapalio sveću. To je nešto što sam trenutno mogao da uradim, a gore pokojnicima mnogo znači to da današnji dan - rekao je pevač Niggor jednom prilikom, inače veliki Gruov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading