Dara Bubamara BRUTALNO izvređala Saru Reljić zbog BIVŠEG DEČKA, ona OČAJNA: Oplela je po meni da pevam za 60 evra, nisam to očekivala od nje!

Autor:

Zabava

09.09.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić progovorila o uvredama Dare Bubamare.

Dara Bubamara BRUTALNO izvređala Saru Reljić zbog BIVŠEG DEČKA, ona OČAJNA: Oplela je po meni da pevam za 60 evra, nisam to očekivala od nje!

Foto: printscreen/instagram/privatna arhiva

Pre nekoliko meseci došlo je do medijskog sukoba između Dare Bubamare i Sare Reljić i to zbog Darinog bivšeg dečka Marka Dujakovića Tonija, koji je pozvao Saru na dejt.

Republika

Foto: instagram.com/printsceen

Dara Bubamara i Toni

Dara je zbog toga Reljićevu nazvala pevaljkomkoja će zauvek pevati za 82 evra, što je Saru povredlo.

- Oplela je ona po meni, samo me nije tagovala na tom postu gde je to napisala. Saznala sam tako što su me kontaktirali novinari da mi to kažu, ja nisam mogla da verujem da bi žena kao što je ona sa toliko godina karijere me tako komentarisala - istakla je Sara, pa dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara izvredjala Saru Reljić

- Ja je nisam uzimala u usta, oni tad nisu bili zajedno. Mene je samo muvao taj dečko - ispričala je Sara u emisiji "Puls Srbije" i dodala da se ovome nije nadala:

Republika

Foto: republiaka.rs

Sara Reljić o Dari Bubamari

- Ona se naljutila i oplela o meni da pevam za 60 evra. Da me je neko pitao za mišljenje, ja bih rekla za nju da nisam to očekivala od nje pogotovo jer sebe predstavlja kao veselu ženu. Izvređala me je jako - kaže Reljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

09.09.2022 16:37

Dara kazala istinu.