NIKO NIJE STIGAO DA ISPRATI KRALJICU! Pored njenog kreveta bili samo ONI!

Autor:

Svet

09.09.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta Druga provela je svoje poslednje trenutke života sa Čarlsom i Anom pored njenog kreveta, prema pisanju britanskih medija.

NIKO NIJE STIGAO DA ISPRATI KRALJICU! Pored njenog kreveta bili samo ONI!

Foto: Tanjug/AP

Smrt britanskog monarha sa najdužom vladavinom usledila je juče popodne, prema Dauning stritu 10, a članovi kraljevske porodice žurili su u Balmoral tokom celog dana nakon što su primili vesti o pogoršanju njenog zdravlja.

U onome što bi joj bez sumnje predstavljalo veliku utehu, sada se tvrdi da je kraljica ma kraju svog života bila u pratnji njeno dvoje najstarije dece, sada kralja Čarlsa III i princeze Ane, prenosi Mirror.

Insajder je za MailOnline rekao da su Čarls i Ana bili u Škotskoj ove nedelje i da su stoga uspeli da stignu do imanja na vreme da se pozdrave.

Brojni članovi njene porodice, nažalost, nisu mogli da budu sa njom u poslednjim trenucima života.

Mediji prenose da je kraljica umrla pre nego što su princ Vilijam, princ Endrju, princ Edvard i Sofi Veseks stigli u Balmoral u četvrtak popodne.

Premijerka Liz Tras je obaveštena o smrti kraljice u 16:30 sati po britanskom vremenu, prema rečima njenog portparola, dok je avion u kojem su bili princ Vilijam i ostali sleteo na aerodrom u 15:50.

Malo posle 18:30 sati (19:30 po našem vremenu), Bakingemska palata objavila je saopštenje u kojem je potvrdila smrt kraljice.

Princ Hari je stigao u Balmoral kasnije uveče nakon što je stigao sam u Škotsku.

Kralj Čarsl i njegova supruga kraljica Kamila vratiće se danas u London, gde će se novi monarh susresti sa zvaničnicima, a onda uveče i obratiti naciji, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading