Baka Prase sve dobijao preko GUZE! GEJ AFERA jutjubera trese javnost, otkriveno ko mu je bio LJUBAVNIK, prodavao se za LUKS automobile!

Autor:

Zabava

08.09.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase automobile dobijao preko kreveta i to sa muškarcima.

Baka Prase sve dobijao preko GUZE! GEJ AFERA jutjubera trese javnost, otkriveno ko mu je bio LJUBAVNIK, prodavao se za LUKS automobile!

Foto: TV Pink/printscreen

Baka Prase neretko se hvali svojim skupocenim automobilima, a sada je konačno otkriveno i odakle mu. Naime, kako se navodi u dokumentarnom filmu koji je večeras u 20 časova prikazan na televiziji Pink, Baka je za svoj luksuzni život morao da se potrudi i to s leđa.

- Ni gej prostitucija zbog koristoljublja, nije mu strana. Iznajmljivanje Lamburdžinija plaćao je intimnim odnosima sa izvesnim Milošem T. - navodi se u filmu.

Republika

Foto: youtube

Baka Prase

- Ali kada sam čuo da je brat rentao kar za kar, apsolutno sam izneverovao, ne čudi me, ali kao, druže moj, kakva si ti gej drolja - rekao je Nikola koji je inače bio žrtva Bakinog sajber nasilja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola o Baki Prasetu

Insajder je u svrhe ovog dokumentara, otkrio sve detalje šokantne afere.

- Oni su bili u šemi i to ono u ozbiljnoj se*sualnoj šemi. Baka je njega je*ao, mislim i ovaj je voog, obojica su se heftali. Ta kola mu je iznajmljivao on, sve one Lamburdžinije, sve je bilo preko guze. Nijedan auto, ovo su informacije iz Poreske, nikada nije bio prijavljen na njega. Nema aspolutno ništa, svaki auto mu je bio rent-a-car. Znači od prvog Poršea, pa do Lamba. Nikada bili, sve ti je to od njega, od tog Miloša 8. Nisu oni krili, taj Miloš to uopšte nije krio. On je to pričao po Crnoj Gori. On je mnogo lajao o tome, ali određenim ljudima, nije svima on to pričao. Baka je kod njega uleteo i tu po šemi. Ovaj mu je davao kola, da se kur*i, a on ti je od Bosketa tog bio neki je**č.

Inače, Baka je 22. februara 2021. godine oduzet Porše Kajen, jer ga je vozio sa falsifikovanom vozačkom dozvolom, dok je dan kasnije stigla kazna za nepropisno parkiranje Lambudržinija, a oba vozila su zakupljena u Nemačkoj i na automobile je pored Bake bio ovlašćen i Miloš T.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading