Baka Prase VUČE KOKAIN! Mitrović ''SAHRANIO'' skandaloznom fotografijom jutjubera, otkrio ISTINU o Ilićevom DROGIRANJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović objavio fotografiju na kojoj Baka Prase konzumira kokain.

Baka Prase VUČE KOKAIN! Mitrović ''SAHRANIO'' skandaloznom fotografijom jutjubera, otkrio ISTINU o Ilićevom DROGIRANJU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović spreman je da u potpunosti otkrive pravo lice Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, raskrinka ga javnosti i zapečati mu sudbinu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

Dokumentarni film koji će izaći sutra o jutjuberu obećava otkrivanje skandalozne istine o uzoru mladih, a Željko bez obzira na to, svakodnevno otkriva nove detalje o Iliću.

Naime, on je sada podelio šokantnu fotografiju Bake Praseta kako vuče kokain, te tako otkrio čitavoj naciji da jutjuber laže i lažno se predstavlja, optužujući druge da koriste nedozvoljene supstance, zapravo, time prikrivajući svoju sramotu i svoje konzumiranje opojnih droga.

 

 

Jasno je da je ovo samo početak, ali početak koji urniše Bogdana Ilića koji se predstavlja kao fin i kulturan mladić, bez ikakve kriminogene prošlosti, ali i sadašnjosti i koji svojim sramotnim izjavama i video snimcima koje objavljuje, pokušava da se ''opere'' od frapantne istine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading