SKANDALOZNE prepiske Ognjena Vranješa i poznate starlete! Fudbaler PLAČE pa PRETI, isplivale BRUTALNE UVREDE: Malo su te MLATILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božana Vujinović podelila šokantnu prepisku sa Ognjenom Vranješem.

SKANDALOZNE prepiske Ognjena Vranješa i poznate starlete! Fudbaler PLAČE pa PRETI, isplivale BRUTALNE UVREDE: Malo su te MLATILI! (FOTO)

Foto: instragram.com/ognjen_vranjes/instagram.com/bozanstvena_

Poznata starleta Božana Vujinović objavila je skandalozne prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Naime, starleta je podelila Vranješevu fotografiju kako plače uz opis: ''Merkur ide retrogradno za dva dana'', zbog čega je fudbaler poludeo i u privatnoj prepisci počeo da je vređa i preti joj.

Republika

Foto: prinstcreen/instagram.com/bozanstvena_

Božana Vujinović

Božana je sve to objavila javno na svom Instagram profilu, a fudbaler je zasigurno tek zbog toga pobesneo. Ona je obećala da će sve prijaviti policiji, a kako će se situacija odvijati ostaje da vidimo.

- Je*em li ti mamu ja raspalu - napisao je Vranješ.

- Pretiš li ti to, šmekerčino? - odgovorila je starleta, a Ognjen je ponovio uvredu, dodavši da je ''d*oljetina raspala'', nakon čega je Božana rekla da će ga ponovo prijaviti policiji, kao i da su ga ''malo mlatili'', aludirajući na batine koje je nedavno dobio.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar,ognjenvranjes

Ognjen Vranješ

Podsetimo, Vranješ je poznat po skandalima koje je imao sa pevačicama i objavljivanjem fotografija i snimaka eksplicitnog sadržaja, a najpoznatiji je skandal sa Jelenom Karleušom, kada je otkrio da je pevačica varala supruga Duška Tošića sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading