MEDICINSKA SESTRA SKOČILA SA MOSTA! Užas u Boru: Teško povređena žena hitno prebačena za Beograd!

Autor:

Hronika

07.09.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji je razlog zbog kojeg je medicinska sestra S.Z. (45) iz Bora , zaposlena na odeljenju ginekologije Opšte bolnice, tokom pokušala da oduzme sebi život , skočivši sa Brestovačkog mosta visine od preko 25 metara, još uvek nije poznat

MEDICINSKA SESTRA SKOČILA SA MOSTA! Užas u Boru: Teško povređena žena hitno prebačena za Beograd!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

- Različita su sad nagađanja. Ona je dobra žena, razvedena je, da li je u pitanju neki porodični razlog ili je u pitanju nešto drugo, nezna se. U svakom slučaju žalosno je, jer je mogao da bude fatalan ishod - kaže jedna meštanka Brestovca.

Povređena S.Z. odmah je nakon zbrinjavanja u Borskoj bolnici prevežena u Beogradski urgentni centru u kojem joj je obavljena detaljna dijagnostika, budući da je zadobila teže telesne povrede.

- Prilikom pada sa velike visine došlo je do preloma pršljenova grudnog dela kičme, preloma rebara i oštećenja jednog plućnog krila. Zbog ozbiljnosti povreda prebačena je za Beograd - kažu u Opštoj bolnici u Boru za Informer.

Inače, na sreću brzom reakcijom pripadnika Vatrogasne brigade iz Bora i pripadnika Policijske uprave Bor, nesrećna žena je na vreme spašena iz ponora ispod mosta, sobzirom na to da se nalazila u potoku i da je zatečena smrznuta u prilično lošem stanju. Kako smo saznali, trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading