RAT PEVAČICA SE NASTAVLJA! ANA: Gospođo vagina, idi kod psihijatra! JK: Nesrećnice tužna, ti si za žaljenje!

Autor:

Zabava

05.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Karleuša rekla da ima dokaze o tome da Ana koristi opijate, Nikolićka je rešila da je pecne, pominjući Ognjena Vranješa i po*no-skandal.

RAT PEVAČICA SE NASTAVLJA! ANA: Gospođo vagina, idi kod psihijatra! JK: Nesrećnice tužna, ti si za žaljenje!

Foto: E-stock, ST/P. Divac

Pevačica Ana Nikolić reagovala je ponovo na prozivke Jelene Karleuše, koja je rekla da će pustiti u javnost testove koji potvr|uju da se Paraćinka drogira, pa je pomenula porno-aferu Male od skandala!

Naime, Nikolićka je Jelenu nazvala "gospođa vagina", aludirajući na raniju aferu kada je fudbaleru Ognjenu Vranješu slala fotografije polnog organa, pa joj je predložila da ode kod psihijatra jer je ona ta kojoj je potrebna pomoć stručnjaka.

- Imam predlog da "gospođa vagina" poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo već svi čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj. Jelena, usput, izvini što imamo iste advokate. Eto, toliko o tvojoj upućenosti. Ajde sjaši više s mene - napisala je Ana na Instagramu.

Brzo je usledio i Karleušin odgovor, pa je opet sugerisala Ani da bi trebalo da se leči od alkoholizma.

Foto: Printscreen/RTV PINK

Ana predlaže JK da ode kod psihijatra

 

- Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice, zato što mi se ne prepucava s nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put. Saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne - napisala je JK, koja je pre nekoliko dana pričala o tome da Nikolićka ima godinama probleme s pićem.

Foto: ATA Images

Karleuša kaže da žali Nikolićku

 

Inače, sukob je počeo kada je Ana Nikolić rekla da nije za to da se Evroprajd održi u Beogradu u septembru, nakon čega je Jelena rekla da Paraćinka nije strejt ni u kom pogledu i da ne treba o tome da priča. Ana je najavila tužbu, pa su počele da se prepucavaju, a pomenula je i njene ćerke Niku i Atinu.

- JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama zbog mnogo čega što je radila u prošlosti. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu jer optužbe koje je iznela moraže i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo - napisala je Nikolićka.

 

Fanovi besni na Anu jer mnogo pije

Na društvenim mrežama redovno se pojavljuju snimci Ane Nikolić s nastupa na kojima se vidi kako pod dejstvom alkohola viče preko mikrofona, valjda se po podu i urla, pa se i njeni fanovi slažu da joj je potrebna pomoć stručnjaka.

- Šta ova žena uradi od sebe? Ana, vrati se na pravi put. Uvek si bila riba, seks-bomba i neko ko samo ređa hitove. Ovakvo ponašanje ti ne priliči. Alkohol nikome nije dobro doneo - samo je jedan od komentara.

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana često konzumira alkohol i pred nastupe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading