Sanja Vučić se ne odvaja od NOVOG DEČKA, on je stisnuo i ne ispušta: Uragankin frajer je na meti mnogih devojaka, a evo čime se bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić šeta novog frajera, a kad ga vidite, zaledite se!

Sanja Vučić se ne odvaja od NOVOG DEČKA, on je stisnuo i ne ispušta: Uragankin frajer je na meti mnogih devojaka, a evo čime se bavi! (FOTO)

Foto: Aleksanar Bocan/Nemanja Pajcic

Sanja Vučić

U domačim medijima nedavno je odjeknula vest da pevačica Sanja Vučić ima novog dečka i to vlasnika kluba u kojem je nastupala sa koleginicama iz grupe "Hurricane".

Sanja u prvi mah nije želela da komentariše svoj privatni život, te do sada nije ni potvrdila niti demantovala navode o novoj ljubavi. Ipak, sada je ipak priznala da je zaljubljena.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Vučić pokazala novog dečka

 

Ona je na svom Instagramu podelila fotku na kojoj se sa novim dečkom drži za ruke, a romantični trenutak ispratila je i numera koju je dodala.

 

- Ostaću dosledna onome što sam već izjavila. Ne bih komentarisala i stavljala svoj emotivni život u prvi plan - izjavila je nedavno pevačica.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, zgodni frajer za kog se sumnja da je Sanjin novi dečko je Nenad je vlasnik lokala u kom je uraganka nedavno nastupala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading