NAĐEN MI JE BENIGNI TUMOR KOJI JE MORAO DA SE ODSTRANI: Luna Đogani se oglasila nakon OPERACIJE, otkrila sve detalje intervencije, a evo kako se OSEĆA

Autor:

Zabava

01.09.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Luna Đogani operisana je juče u KBC Dr Dragiša Mišović zbog promene na dojci.

NAĐEN MI JE BENIGNI TUMOR KOJI JE MORAO DA SE ODSTRANI: Luna Đogani se oglasila nakon OPERACIJE, otkrila sve detalje intervencije, a evo kako se OSEĆA

Foto: Youtube printscreen

Kako su tokom jučerašnjeg dana preneli domaći mediji, Luna je operisana u KBC Dragiša Mišović, a danas se oglasila i sa javnošću podelila sve detalje intervencije.

Kako je istakla, nije želela da javnost zna za to dok sve ne bude gotovo.


- Nisam želela da se sazna da sam imala tu intervenciju, ali u bolnici se uvek neko oglasi, neko kaže. Nema razloga ni za kakvu brigu. Dobro sam, došla sam kući. To je bilo spontano i stvarno misim da treba da podstičemo devojke i žene, kao što je i mene podstakla jedna žena koja je prošla haotičan deo sa promenama na dojkama. Ona me je motivisala i podsetila da odem na regularni pregled, na koje nažalost danas retko ko ide, a jako je važno da idete na preglede, što ginekološke, što ultrazvučne.

Foto: Youtube printscreen

Luna Đogani

 

- Ne moraš da imaš nikakav simptom, niti da osetiš, da napipaš, a da postoji neka promena u telu koja nije dobra i koja treba da se odstrani.  Otišla sam na regularan pregled dojki, redovno idem, vodim računa. I u porodici sam imala situaciju, mama mi je imala isto taj benigni tumor. Otišla sam na pregled i doktorka mi je našla promenu na levoj dojci. Rekla mi je da ne mora da bude ništa loše, da može da bude hormonska promena, s obzirom na to da sam se porodila pre godinu dana, ali da može da bude i nešto što mora da se prati. Odmah sam uradila biopsiju i čekala sam rezultate 3-4 dana, da bih dobila rezultate da je moja promena benigna.

Foto: Youtube printscreen

Luna Đogani

 

- Nađen mi je benigni tumor na levoj dojci koji je morao da se odstrani, zato što može kroz godine da se pretvori u nešto što nije dobroćudno. Rekla sam da hoću odmah da operišem i odstranim to i ne razmišljam šta to može da bude za par godina. U roku od dva-tri dana su mi zakazali operaciju, odradila sam sve moguće analize. Operacija je trajala sat i po vremena, probudila sam se i imam taj rez, zavoj, ništa specijalno, nikakve tegobe, nisam loše, ništa strašno - ispričala je Luna, a potom apelovala na sve dame da redovno idu na preglede:

- Molim sve žene da idu na kontrole, nemojte da štedite novac, nemojte da vas mrzi, nemojte da mislite "to meni ne može da se desi".

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading