Napipala sam KVRŽICU, u roku od dva dana mi je uklonjen TUMOR: Luna Đogani operisana zbog promene na DOJCI, a sličan problem imala i njena MAMA ANABELA

Autor:

Zabava

01.09.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Luna Đogani operisana je juče u KBC Dr Dragiša Mišović zbog promene na dojci.

Napipala sam KVRŽICU, u roku od dva dana mi je uklonjen TUMOR: Luna Đogani operisana zbog promene na DOJCI, a sličan problem imala i njena MAMA ANABELA

Foto: printscreen rtv pink

Anabela i Luna

Kako su tokom jučerašnjeg dana preneli domaći mediji, Luna je operisana u KBC Dragiša Mišović, a kako je ispričao izvor iz bolnice, njeno stanje je stabillno.

- Luna je danas u KBC Dr Dragiša Mišović operisala promenu na dojci. Bila je prvi pacijent na kojoj je izvršen operativni zahvat. Za intervenciju su bila zadužena dva doktora. Nakon operacije, njeno stanje je stabilno - ispričao je u toku jučerašnjeg dana izvor za "Srbiju Danas", a ovim povodom potom se oglasio i njen partner Marko Miljković:

- Istina je! Uskoro će se Luna oglasiti i objasniti zašto se operisala - napisao je Marko na Instagramu.

Foto: printscreen/pinktv

Luna Đogani

 

Iako se porodica Đogani još uvek nije oglašavala ovim povodo, te još uvek nije precizirano o kakvoj promeni na dojci je reč, od ranije je poznato da se njena majka Anabela u mladosti suočila sa sličnim problemom, zbog kog je hitno operisana.


- U Švedskoj je zakonom propisano da žene starije od 30 godina moraju da idu na pregled, na mamografiju, a ja sam se družila sa devojkama tih godina, koje su mi pričale o tome. Tako sam jedne večeri posle povratka iz grada, dok sam se tuširala, napipala kvržicu, odmah me je uhvatila panika, probudila sam mamu, i sutra smo otišli na pregled, a u roku od dva dana su mi urađeni biopsija i operacija. Nekoliko meseci sam bila na hormonskoj terapiji, i uspešno se oporavljala jer je tumor otkriven na vreme, sve je prošlo bez posledica.

Foto: Republika.rs

Anabela Atijas

 

- Posle toga sam ostala u drugom stanju, dobro sam iznela trudnoću, ali nisam mogla da dojim Lunu. Posle šest godina ugradila sam silikone, mada su mi lekari savetovali da to uradim i ranije. Psiha je mnogo bitna, ne predajte se bolesti, živite sa tim kao da je trenutan problem, koji će biti rešen - ispričala je tada pevačica za domaće medije i dodala:

- Uvek odreagujem kada nešto primetim, sada poznajem svoje telo više nego ranije. Znam kako otprilike izgledaju te opasne kvržice, znam da ne bole i da su veoma tvrde, i da se po tome razlikuju od ostalih. Ne treba doživeti stres na svaku kvržicu u našem telu, ali treba biti obazriv, a ja sam postala mnogo obazrivija. Igrom slučaja mi je u malom mozgu ostalo to masiranje dojki pri tuširanju - zaključila je Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading