ZA MADAM NEDU RADILO 10 DEVOJAKA! Novac od prostitucije trošila na egzotične destinacije, reklamirali se na sajtu!

Autor:

Hronika

01.09.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, nakon saslušanja predložilo da se svim pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituci odredi pritvor što je sud juče i uradio.

ZA MADAM NEDU RADILO 10 DEVOJAKA! Novac od prostitucije trošila na egzotične destinacije, reklamirali se na sajtu!

Foto: MUP Srbije

Raspisana potraga za još jednom ženom koja je bila deo grupe.

Tužilaštvo je predložilo pritvor okrivljenima i to: Nedi B., Samiru B.,Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V., zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo - saopštilo je tužilaštvo.

U daljem toku postupka tužilac će, kako se navodi, ispitati svedoke, naložiti veštačenja oduzetih telefona i drugih uređaja kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Sumnja se da su grupu predvodili Neda B. i njen bivši suprug Samir.

Oni su se više od osam meseci bavili prostitucijom. Za njih je radilo 10 devojka. Za veče sa klijentom uzimali su čak i do 200 evra. Oni su se reklamirali na jednom sajtu. Zarađen novac delili su na osnovu zaduženja koje su imali. Nada i Samir su često putovali na egzotične destinacije, a rasokošan život nisu krili već ga javno objavljivali. Pred tužiocem nisu mnogo govorili- kaže naš sagovornik.

Petočlana kriminalna grupa uhapšena je pre nekoliko dana u Beogradu. U velikoj akciji policije i TOK-a lisice na ruke stavljene su jednom muškarcu i 4 žene. Jedna je još u bekstvu, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading