URNEBESNO! Isplivao stari snimak Ivana Ivanovića Đusa: Reper u sedmom razredu imao TROJKU iz VLADANJA, a evo kako je IZGLEDAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruži urnebesan snimak našeg poznatog repera!

URNEBESNO! Isplivao stari snimak Ivana Ivanovića Đusa: Reper u sedmom razredu imao TROJKU iz VLADANJA, a evo kako je IZGLEDAO! (VIDEO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Reper Ivan Ivanović poznatiji kao Đus proslavio se početkom dvehiljaditih godina kada je objavio pesmu "Keš, kolica", a nakon brojnih hitova, odlučio je da se oproba i kao rijaliti učesnik.


Iako se više puta našao u centru skandala zbog javnih prepirki i sukoba, kako u rijalitijima, tako i van njih, Đus danas živi mirnim porodičnim životom sa suprugom i sinom, a korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni kada se internetom proširio Đusov snimak iz tinedjžerskih dana!
Republika

Foto: Printscreen TikTok

Ivan Ivanović Đus

 

Naime, Đus je snimljen kao trinaestogodišnjak kada se našao u publici na snimanju jedne emisije, a tom prilikom pred kamerom je otkrio kakav je đak!

 

 

Ivan je ovom prilikom priznao da ima "trojku iz vladanja", kao i da "ima kečeve", a komentari korisnika društvenih mreža ne prestaju da se nižu, dok je najviše onih koji tvrde da je Đus bio "presladak dečak".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading