Paris Hilton iz Šepka kao Mona Liza: Dalila se uporedila sa misterioznom ženom Leonarda de Vinčija, komentari se usijali! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević sebe uporedila sa Mona Lizom!

Paris Hilton iz Šepka kao Mona Liza: Dalila se uporedila sa misterioznom ženom Leonarda de Vinčija, komentari se usijali! (FOTO)

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Drugoplasirana zadrugarka "Zadruge 5" Dalila Dragojević ne obazire se na negativne komentare onih koji je nisu podržavali u rijalitiju, već živi život "punim plućima".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga narod pita

 

Aktivna je na Instagramu, gde često deli snimke sa svojom porodicom, podrškom, ali i dečkom, "famoznim" Gringom, kog i dalje krije od javnosti, iako su ih paparaci više puta uslikali zajedno. Ipak, ovaj put lavinu komentara nije izazvao Gringo već, kako su mogi zaključili, njeno poređenja sa čuvenom Mona Lizom, firentinskom damom, koju je 1517. godine naslikao legendarni Leonardo da Vinči.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram story

 

- Sunce lepo, da mišljenje sveta definiše koliko vrediš, Mona Liza bi imala komentare ispod slike - objavila je Dalila, koja je očito svesna koliko vredi, te se neće ubuduće obazirati na komentare drugih ljudi o sebi.

Komentari su se nizali jedan za drugim, ali budući da je Dalila svesna sebe, verovatno vrednoću svoju ceni više od bilo čega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading