Nećete verovati KO JE 18 godina stariji suprug voditeljke Slagalice: Pored njega živi kao BOGINJA, a tek ČIME SE ON BAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Simić i 18 godina stariji suprug!

Nećete verovati KO JE 18 godina stariji suprug voditeljke Slagalice: Pored njega živi kao BOGINJA, a tek ČIME SE ON BAVI! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Dom Jelene Simić u kojem harizmatična voditeljka kviza “Slagalica” stanuje sa suprugom Draganom Simićem vrlo je moderan, ali i prilagođen savremenim potrebama, kao i njihovim mališanima Uni i Aleksi.

Budući da par vredno radi na svojim karijerama, posmatrajući njihov perfektno uređen stan, stiče se utisak da im se sav rad isplatio, budući da su u nekretninu uložili dosta, što novca, što truda oko uređenja, kako bi im sve bilo po volji.

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Simić sa suprugom

S ozbirom na to da se suprug Jelene Simić nalazi se na čelu jedne institucije za visoko obrazovanje, u njihovom ušuškanom domu može se pronaći mnoštvo knjiga i stručne literature, koja se redovno koristi, te nikako “ne skuplja prašinu” na policama. Takođe, u ovom uređenom stanu dominiraju bež tonovi i svaki detalj je pažljivo odabran i uklopljen - od kauča koji ima specijalne jastučiće, do slika na zidovima koje prave pravu harmoniju i oplemenjuju prostor.

Osim toga, tokom Jelenine trudnoće, dok je nosila sina Aleksu, spavaća soba i nameštaj bili su namešteni za njenu udobnost, a po njegovom rođenju, dodat je raskošan krevetac, nad kojim je srećna mama bdila danonoćno.

Tokom proteklih praznika, bračni par okitio je izuzetno veliku jelku, ispred koje je nastala prelepa porodična fotografija, a svi su primetili koliko su Jelena i Dragan srećni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Džaba

26.08.2022 16:07

Živi kao boginja ali se zbabila pored svog muža dede jer se on odavno zdedio.